Monday, May 12, 2008

080512 - Om lakrisalens monstruösa inverkan på lakritspannacotta

Jag slet så att förfäderna darrade i sin himmel, jag skvimpade och skvalpade, slipade och finmejslade, krossade och malde, blandade och mixade, kokade och puttrade, fräste och hackade, strödde och spritsade, planerade och organiserade, hällde och siktade, skiktade och förvällde, smulade och kämpade, piskade och hetsade timme efter timme efter timme efter timme efter timme efter timme.

Och så blev det så fel ändå.

I korthet mina vänner:

Använd aldrig, under några som helst omständigheter, krossad lakrisal i någon form av anrättning som ska tjäna som mänsklig föda. Aldrig. Någonsin. Aldrig. Kemiskt. Beskt. Vämjeligt.

Det blev Tiramisu till hela besättningen (ca 50-60 pers) istället.

Andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

No comments: