Efter att ha börjat lördagen på balkongen med Andrea's kanelscones med salmbärssylt kändes dagen egentligen komplett ur kulinariskt hänseende. Vi fick dock ett ryck till och improviserade ihop en vårpicknick i Stadsparken.
Andrea's ciabbator serverades med ugnsbakade rotsaker medan mina var med serranoskinka, babyspenat, tomat, svartpeppar och sallad.
Ciabbata med serrano
När det svalnade av mot kvällen värmde vi oss med en termos rooibos efter att vi toppat mackorna med jordbuggar (det är vad jag kallar de vattniga, svullna saker man kan få tag på så här års) och blåbärssmoothie.
Rooibos på termos
Importgubbar
Importbuggar
Smoothie
Tror minsann att min annars så sparsamt pigmenterade nuna fått sig ett stänk sol nu när jag tittar extra noga i spegeln.
Nu bär det iväg till Grand Hotell i Lund för en Gambrinus och sedan vidare till Malmö och 30-årskalas.
Andra bloggar om: Picknick
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment