Monday, July 2, 2007

070702 - Pizzeria Tigris (GBG)


Simhudsnils!

I helgen var vi i Andrea´s nya lägenhet i Göteborg och slet oss ledbrutna med städande, spacklande, slipande och målande. Traditionen trogen beställde vi vars en obligatorisk pizza. 160 pix kostade tre valfria pizzor med läsk och sallad för hemkörning från pizzeria Tigris. En halvtimme senare stod de där framför oss i buren fetthöljd majestät.

***

Plus: Det var möjligt för en vanlig dödlig att äta upp pizzan utan paus. Bra pris för tre pizzor utkörda med läsk och sallad. Pizzabagaren frågade en extra gång om vilka ingredienser som skulle ingå när jag specialbeställde veganpizza till Andrea. Sannolikt därför blev det faktiskt helt rätt den här gången.

Minus:
Den var rätt klent tilltagen, på alla sätt och vis. Jag är förvisso en förespråkare för tunna bottnar men ingredienserna ovanpå pizzan kändes som sporadiskt utplacerade öar i en ocean av tomatsås och ost. Skabbig sallad.

Sammanfattningsvis oansenlig pizza till ett oansenligt pris. Man får vad man betalar för och är man tre blir det hyfsat billigt. En pizza för utkörning kostar 75 pix medan två landar på 120 pickadollor.

Pizzorna vi beställde var en Andrea special, Margarita med kebabsås och en Pärla.

Andra intressanta bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments: