Sunday, April 8, 2007

070407 - Påskafton

Middag hemma hos mamma & pappa i vanlig ordning men menyn blev lite speciell.

I korthet blev det så här:

Lunch hemma:

Pasta med Andrea´s improviserade pastasås på nyplockade nässlor

Fördrink:

Moët! (min första ever vad jag kan minnas)

Förrätt:

Romansalladvariant med skaldjur, parmesan, avokado och en fantastisk senapssås med ett styng av ansjovis (inkluderade bland annat senap, 2 dl olivolja, 2 dl rapsolja och ansjovisspad)

Vin till förrätten:

Jurassique (passade perfekt)

Huvudrätt:

Dubbelmarinerad exquisit oxfilé med minisparris, cocktailtomater och en pastagratäng italian style

Efterrätt:

Mina crème brûléer förfärdigade med min nya minibrännare!

Sen avrundade vi med Mait´s hembakade chokladmuffins.

Andra intressanta bloggar om: , , ,

No comments: