Middag hemma hos mamma & pappa i vanlig ordning men menyn blev lite speciell.
I korthet blev det så här:
Lunch hemma:
Pasta med Andrea´s improviserade pastasås på nyplockade nässlor
Fördrink:
Moët! (min första ever vad jag kan minnas)
Förrätt:
Romansalladvariant med skaldjur, parmesan, avokado och en fantastisk senapssås med ett styng av ansjovis (inkluderade bland annat senap, 2 dl olivolja, 2 dl rapsolja och ansjovisspad)
Vin till förrätten:
Jurassique (passade perfekt)
Huvudrätt:
Dubbelmarinerad exquisit oxfilé med minisparris, cocktailtomater och en pastagratäng italian style
Efterrätt:
Mina crème brûléer förfärdigade med min nya minibrännare!
Sen avrundade vi med Mait´s hembakade chokladmuffins.
Andra intressanta bloggar om: Påsk, Mat, Påskafton, Påskmiddag
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment